Webdesign en Hosting door SiteMatic.


SiteMatic combineert webdesign, hosting, programmatie om voor onze klanten effectieve, eenvoudig te onderhouden en snelle websites te bouwen.
Onze missie is het aanbieden van een zo breed mogelijk pakket aan diensten en dit alles tegen lage en scherpe prijzen.

WEBDESIGN - Vraag en Antwoord

 • Wat is de algemene procedure om een website te bekomen?

  Klik hier voor de procedure. Eerst worden alle gegevens verzameld, nadien gebeurt de fasering van de opdracht.
 • Werken jullie met vaste pakketten?

  Ieder project wordt persoonlijk behandeld en er wordt op voorhand een tarief bepaald Op die manier weet u precies hoeveel het project gaat kosten (geen verassingen) en weten wij exact wat wij moeten doen. Soms lanceren we een actie waaruit klanten kunnen kiezen uit enkele templates.
 • Zijn er na het laten ontwerpen van mijn website nog veel kosten?

  De enige terugkerende kost die u hoe dan ook zult moeten maken, is de jaarlijkse huur van uw webhosting-pakket waarop uw website geplaatst is. een jaarlijkse kost is ook het domeinnaam (15€/jaar). Indien u heeft gekozen voor de SiteManager om uw website gemakkelijk up-to-date te houden komt er nog eens 75€/jaar bij.
 • Ben ik eigenaar van de website nadat deze door SiteMatic is ontworpen?

  Ja. Wij zijn van mening: u betaalt voor het ontwerpen van een site, dan is die site van u. Dit in tegenstelling tot vele andere webdesign-bureau's, waar u veelal nog een serieuze som moet opleggen voor het vrijgeven van de broncode!
 • Waarom zou ik zelf mijn website niet proberen te maken?

  U zal er misschien wel in slagen een eigen website te ontwikkelen en op het internet te plaatsen met één of ander aangekocht pakket. Afgezien van de prijs van dat pakket en de uren die u zal spenderen aan het ontwikkelen van uw website zult u ongetwijfeld toegevingen moeten doen i.v.m. uw ideeën in het uiteindelijke resultaat. Wanneer u echter een professionele uitstraling aan uw site wenst te geven zijn een paar elementen ook heel belangrijk. Die elementen zijn de zaken waar wij ons permanent nog in perfectioneren: - uw website moet in alle browsers, platformen en schermresoluties correct of minstens volledig bruikbaar worden weergegeven. Zelden is dat het geval met een zelfgemaakte website. U kan dus uw website op uw PC perfect vinden, maar een bezoeker van uw site ziet deze soms heel anders. Het resultaat kan in sommige gevallen ronduit rampzalig zijn. - het is echt noodzakelijk correcte code te gebruiken om uw website overlevingskansen te geven naar de toekomst toe en om te verhinderen dat u binnen een korte termijn opnieuw moet investeren omdat uw website niet meer correct wordt weergegeven bij gebruik van nieuwe software. - Het is beter geen website te hebben dan een slecht ontworpen of slecht functionerende site. U zal er geen enkel voordeel uit halen en bovendien de indruk krijgen dat een website geen geld kan opbrengen en alleen geld kost. Misschien krijgt u een dermate verkeerd beeld van het internet dat u zelfs definitief de boot mist en nooit meer omziet naar het toch niet meer weg te denken internet.
 • Ik heb reeds een website. Kunt u die bijwerken of restylen?

  ImagesMeestal wel. Indien de vorige ontwerper gekozen heeft voor een database-driven website in ASP kan dit wel voor problemen zorgen. SiteMatic gebruikt voor voor databases een andere taal, namelijk PHP & MySQL. Indien u niet weet in welke taal uw site geschreven werd contacteer ons dan even. Wij zullen u direct meer informatie kunnen geven over de mogelijkheden.
 • Ik zie soms flitsende websites, volledig in Flash geschreven. Kunnen jullie dit ook?

  Dat kan, maar dat is doorgaans niet wenselijk. Wij zijn van mening dat men bepaalde technologieën best maar inzet wanneer het imago of de functionaliteit van het project dat vereisen. Flash heeft als grote nadeel dat het niet leesbaar is voor de crawlers (google). Met andere woorden zal google niet kunnen zien wat er op de site staat en deze inhoud als dusdanig niet kunnen indexeren. Daarom raden wij flash in de meeste gevallen af.
 • Hoelang is de leveringstermijn?

  Voor een website gemiddeld 2 à 3 weken tot 2 maanden. Dit hangt uiteraard af van de grootte van de te ontwerpen website.
 • Wie zorgt voor verkeer naar mijn website? Kunnen jullie zorgen voor meer bezoekers?

  Alle websites worden door SiteMatic geoptimaliseerd voor zoekstations zoals Google. Naast een geoptimaliseerde website is het ook belangrijk om rekening te houden met overige tips & tricks om uw website zo hoog mogelijk gerangschikt te laten staan in de zoekresultaten. Deze tips zijn zeer veranderlijk en op regelmatige tijdstippen sturen wij u een nieuwsbrief met verschillende pakketten (linkbuilding/social bookmarking/Submissions/...) die u kan bestellen met als doel een hogere ranking te verkrijgen. Hoe hoger men gerangschikt staat in de zoekresultaten - hoe meer bezoekers - hoe meer omzet.