Webdesign en Hosting door SiteMatic.


SiteMatic combineert webdesign, hosting, programmatie om voor onze klanten effectieve, eenvoudig te onderhouden en snelle websites te bouwen.
Onze missie is het aanbieden van een zo breed mogelijk pakket aan diensten en dit alles tegen lage en scherpe prijzen.

Procedure / Fasering van de opdracht

Bij een nieuw project worden eerst alle gegevens verzameld, daarna wordt er aandacht geschonken aan de fasering van de opdracht:

Gegevens verzamelen

Om te weten te komen wat exact uw wensen zijn heeft siteMatic een PDF-invulformulier ontwikkeld dat u in staat stelt om gemakkelijk uw wensen in te dienen en met 1 knop dit formulier terug naar ons te verzenden.

Tevens staan in het invulformulier de tarieven bij zodat u zelf een kostenraming kan maken.Fasering van de opdracht

Indien uw project voor ons duidelijk is en dat we een vast tarief hebben afgesproken (geen verassingen), gaan we over naar de volgende stappen:

1 Prototype website

Het financieel plan ziet er als volgt uit:
- 30% voorschot
- onkosten voor de hosting van uw website

Nadat we het voorschot hebben ontvangen beginnen wij met het prototype van de site (ook wel wireframe genaamd). We houden u steeds op de hoogte via (mail/Tel/Skype chat)

2 Vaststellen opdracht

Het prototype wordt geëvalueerd en waar nodig aangepast (*). We spreken een deadline af voor het leveren van het definitieve ontwerp.

3 Ontwerp publiceren

Na eventuele correcties zet SiteMatic de website op de testserver. Deze link is alleen gekend door u en SiteMatic en geeft het eindresultaat weer. U wordt per mail of telefonisch verwittigd indien de site online te bekijken is.

4 Ontwerp goedkeuren

Als het ontwerp naar uw zin is laat u dat aan ons weten. Eventuele correcties worden aangegeven (*). Pas na de betaling van de resterende kosten zet SiteMatic alles online op uw gekozen domeinnaam.

(*) Let wel:
Indien u tijdens het bekijken van de site op de testserver van gedacht verandert (na het eerst te hebben goedgekeurd) en een volledige aanpassing wil doen op de layout zullen deze kosten bovenop het afgesproken bedrag geteld worden. Dit doen we om misbruik te voorkomen.